Wirestrammer
Wirestrammere fås i flere udformninger, de fås både med åben og lukket krop. En wirestrammer med lukket krop går også ind under betegnelsen vantskrue, og de har den fordel, at gevindet som er skjult inde i kroppen, ikke bliver snavset og udsat for vind og vejr. En lukket krop beskytter desuden gevindene mod skader.
Ved en wirestrammer med åben krop kan man se gevind enderne inde i selve kropkonstruktionen. Denne type strammer går også under betegnelsen bardunstrammere. En wirestrammer med åben krop har den fordel, at du tydeligt kan se om gevindene er skruet lige langt ind i strammeren. Disse wirestrammere er både egnet til løft, stramning, rigning og til surring.
Hvem bruger wirestrammere?
Wirestrammere bruges i rigtig mange brancher så som energibranchen, industrien, marinen, offshore, telestyrelsen og mange flere. De bruges desuden i et væld af applikationer, hvorfor vi har så bredt et udvalg. Den mest brugte strammer til stålwire er den med gaffel i begge ender, da den har flest tilkoblingsmuligheder fordi den kan åbnes helt. Kontroller at gaflerne sikres med de medfølgende splitter.
Skal wirestrammere efterses?
Wirestrammere skal efterses mindst 1 gang om måneden af brugeren, for deformation og slitage. Man skal også holde øje med at rør og endestykker er fri for sprækker, hakker, fordybninger eller korrosion. Derudover skal wirestrammeren gennemgå et hovedeftersyn af en kompetent person en gang mindst hver 12. måned. Dette eftersyn giver dig den nødvendige dokumentation overfor myndighederne, og adgang til udstyrets eftersynshistorik som vi lagrer i CertMax+.
Kontakt os gerne, hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige stålwire strammer til dit behov.